Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Професионални курсове и обучения

ИНВЕСТИЦИЯТА В ЗНАНИЯ НОСИ НАЙ-ДОБРАТА ПЕЧАЛБА!

Ние предлагаме да направите най-добрата инвестиция за вашият бизнес. Съвместно с  нашите партньори, които са избрани заради професионални курсове и обучения, които провеждат предоставяме експертна, подходяща и съвременна подкрепа на собствениците и мениджърите в сектора на хотелите, ресторантите и туризма развитие на бизнеса и лидерите в индустрията за следващото поколение.

Ние използваме индивидуален подход към всеки клиент и работим с различни сектори с опит и ценности за да предоставим изключително персонализирани услуги, които включват ориентираност към резултатите, фокусиране върху клиента и гъвкав подход.

Една цел, която всички собственици споделят, е това да имат печеливш бизнес, страхотен персонал и доволни клиенти. Ние включваме технология и опит, за да стимулираме оптимизирането на приходите и разходите за постигане на поставените бизнес цели.

Фокусираме се върху пет ключови областа в хотелските операции, за оптимизиране:

Професионални курсове - обучения Waste Consulting Ltd Професионални курсове - обучения Waste Consulting Ltd

Управление: проследяване на възвръщаемостта на инвестициите

Отчитане: какво казват цифрите чрез ежедневни отчети заедно с информация и прогнози.

Маркетинг: оптимизация и създаване на иновативни пакети и оферти.

Групови и директни продажби: привличането на нови гости.

Ценообразуване: рентабилност на цените и управление на целите на продажбите.

 

Ние знаем, че най-ценните активи на един бизнес са неговите служители и за това, чрез  репутация, иновации и постижения приспособяваме нашите услуги, за да отговарят на вашите нужди. Изтънчен стратегически стил и фокус в специализиран начина се фокусира в емоционалните така и практическите аспекти от работата на хотела, за да осигурим на гостите наистина незабравимо преживяване.